Na egy par szot az automrol aki nem ismeri a yarganyt, egy Honda crx, 91-es, 16 szelepes (non vtec) 124 hp eredetileg, most valahol 140-nel tartok (egyenlore...), amit csinaltam rayta az az egesz kipufogo rendszer meg van csinalva, sport szuro, vegre meg van a felfugesztesem is (Bilstein koszonet NELU NASTOR-NAK), Yokohama Parada Spec 2 gumi alatta (koszonet GERGŐ-NEK), OMP WRC rally kormany(koszonet NELU NASTOR-NAK), es remelem nem sokarra ki is fogom rudazni lassan, le festeni es meg egy par fontos dolog mint peldaul ha minden yol megy mayd a telen a motort meg valtot ki herelny egy picit, valahol a 170-180 hp korul szeretnek yarni..de ez egyenlore csak terv, mert ugy is bele tettem mar egy csomo penszt es egybol nem lehet meg csinalni mindent amit akarnek...
SM-91-JDM 280HP
Hozzászólások száma : 319 Age : 48 Város : SATUMARE Autóm : 91' HONDA CRX Registration date : 2009. Feb. 08.
na nem semmi,tegnap voltam ki probalny az uj felfugesztes az ACR payara,es ki szetem ugyan aszt az idot amim volt a rekordom az utoso versenyen,de siman,es a payan voltak ki rakva gumik,es jalonok,szoval azokat is ki kelett kerulnom,en ugy veszem hogy siman nyertem legalab 2 masodpercet... ugy hogy johet a kovetkezo,ja,meg holnap it ken legyen a kormanyom is
SM-91-JDM 280HP
Hozzászólások száma : 319 Age : 48 Város : SATUMARE Autóm : 91' HONDA CRX Registration date : 2009. Feb. 08.
meg van a turometer is...ja,meg az elso sponzorom consult asig( www.consultasig.ro ),broker de asigurari.nagyon jo arakban dolgoznak a fiuk,szoval akinek kel bisztositas csak szojatok,meg csinalhatom akar en is.
SM-91-JDM 280HP
kedvenc autom.ha lessz sok penzem enis beszervalok egyet de egyenlore beerem a daciaval:)sok sikerthozza ugyes kis auto.furge es szep,eross.gratulalok hozza.Sok balesetmentes kilometert.
SM-91-JDM 280HP
kedvenc autom.ha lessz sok penzem enis beszervalok egyet de egyenlore beerem a daciaval:)sok sikerthozza ugyes kis auto.furge es szep,eross.gratulalok hozza.Sok balesetmentes kilometert.
koszi
bobo3s 110HP
Hozzászólások száma : 176 Age : 46 Város : Szatmarnemeti Rólam : Bikinicsunajt Autóm : Eagle Talon 2.0 TSI AWD Registration date : 2008. Jun. 17.
Tárgy: Kepek Szer. Május 20, 2009 1:19 pm
SM-91-JDM 280HP
ma este ugy nez ki meg kapom a dobot,nem szeretnem tovaba hordani a zsak krumplit magamutan,es ezert szeresztem egy uy kipufogot,persze ki kel probalnom ha megy az auto vele...,amim van most vagy 30 kilos,es amit kapok az van vagy 2 kilos...szoval az se semmi........remelem szepen is szol...
SM-91-JDM 280HP
Tárgy: Re: HONDA CRX 1.6 16V (Misu) Hétf. Május 25, 2009 8:20 am
na,fent van a dob,szepen is szol es megjen is az auto vele
SM-91-JDM 280HP
remelem meg lesz a penzem ra hogj oda agjam a compiuteremet Jeff-nek vasarnapik,mert o tudna irni nekem egy uj szoftod,es az nagjon szep lenne,szep lett volna meg csinalni a versenj elott hogy tudjam merni is az idomet,mert most tudom hogj mit tudok szaladni vele,de mnah...maid meg lesz az is
SM-91-JDM 280HP
kosz szepen sracok,ti meg dicsertetek minding,igaz egyesektol kapom a lebaszast amit neha lehet meg erdemlem,egjesektol meg aszt se kapom hogj egjetlen egy elso diat ithon tutunk tartani hogy koszi..tudom maidnem mindenki szurkolt nekem,igaz,senki se hitte el hagy a podiumra megyek,mint monta Nelu Nastor is miutan gratulalt:hogy az istenbe njerted meg????????????oljan verdakal a kategoriamba??????most idezem Nelu-t:turelem,maid el meselem koszonom azoknak akiknek gratulaltak,azoknak akiknek szoritottak,azoknak akik oda vertek nekem,azoknak akik utalnak ezert,a fo az,hogy a csapatunknak is lett egy elso hej,es mint lattatok,en voltam az egyetlen egy aki le nem vette a narancssargat magarol
Devi 365HP
Hozzászólások száma : 446 Age : 41 Város : Szatmar metropolisz Autóm : Golf IV 1.6, Civic EG Registration date : 2008. Jan. 21.