Nagyon vagany, jo hangulatu, kemeny rally-sprint igerkezik Kiskunlachazan ami a repuloteren lesz meg szervezve. Datum : 05.05.201. A palyarajz tob mint 4 km.-n keresztul sok fele kanyar es egyenes szakaszokban fogja vezetni a versenyzoket. Tobnyire gumikkal lesz meg csinalva a palya rajz. Nem kotelezo a bukocso es nem muszaj 100 ezer lovas kocsid legyen ahoz hogy bele tudjal kostolni ebbe a rendkivuli szorakozasban. Nem kell mas csak egy auto, ugyesseg, bukosisak es te ne legyel bunko mert ki zarnak a versenybol Van boven hely ahol csuszkalni lehet, ahol kanyarodni lehet es ahol gyorsulni is lehet ugyan abban a futamban. A szorakozas, az adrenalin es a jo hangulat garantalt !
Ha valakit erdekel szoljon. Van meg egy hely a traileren (2 auto fer ra es nagyon olcso) valakinek aki nem a laban akarja vinni az autojat.
Eddig ugy van hogy en megyek es Oliver is be jelentkezet a V8-as macival.
Tobb info-ert adjadok egy drotot...
attilaboot Admin
Hozzászólások száma : 2416 Age : 51 Város : Szatmárnémeti Autóm : Toyota Celica '80, Honda Civic. Registration date : 2007. Dec. 23.
Többször voltam már Kiskunlacházán, láttam nemegyszer a Drag Mini Rally-t (Rally Sprintett), tudom miről van szó. Láttam milyen autok, milyen kaliberű pilóták indulnak ott, ismerem a pályát, a szervezöket... Évek óta van ott verseny, hogy jött most ez hogy oda kimenjetek? Nem mintha nem örülnék csak úgy kérdem.
Kiskunlacháza Repülőtér 47.191209, 19.062603? vagy +47° 11' 28.35", +19° 3' 45.37"
A hozzászólást attilaboot összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 15, 2012 2:43 pm-kor.
attilaboot Admin
Hozzászólások száma : 2416 Age : 51 Város : Szatmárnémeti Autóm : Toyota Celica '80, Honda Civic. Registration date : 2007. Dec. 23.
Többször voltam már Kiskunlacházán, láttam nemegyszer a Drag Mini Rally-t (Rally Sprintett), tudom miről van szó. Láttam milyen autok, milyen kaliberű pilóták indulnak ott, ismerem a pályát, a szervezöket... Évek óta van ott verseny, hogy jött most ez hogy oda kimenjetek? Nem mintha nem örülnék csak úgy kérdem.
Kiskunlacháza Repülőtér 47.191209, 19.062603? vagy +47° 11' 28.35", +19° 3' 45.37"
Ha ismered reg ota a dolgot kellet volna szoljal es mentunk volna hamarab is Apropopo, ha van kedved filmezni meg fenykepezgetni a helyszinen, van meg hely az automban mert a beka traileren utazik en meg sajat autoval megyek es igy nem kerulne neked semibe jovet-menet
Hogy jott most ez hogy oda kimenjunk ? Szoltak hogy lesz es megyek/megyunk. Enyi. Meg probaljuk mik is szorakoztatni magunkat kaliberu pilotak kozot
Szambi77 365HP
Hozzászólások száma : 415 Age : 47 Város : Szatmar Autóm : Toyota Celica, Audi A4 Registration date : 2008. Jun. 26.
Nem reg ertem haza. Nagyon jol ereztem magam meg akor is ha a toyotaban a moci ki nyult. Mar verseny elot 2 napal voltak gondjaim az autoval mert tul hajszoltam egy kicsit szegenyket de meg igy is el mentem a versenyre aban bizva hogy ki birja legalab a 2 kort a 3-bol ami kotelezo volt de sajnos egy kor edzes utan mar csak 1 verseny kort birt ki ami vegen ki is kopte az egesz olajat a motorbol (csoda hogy nem sult be ). Hat meg kel hogy mondjam SUPER hangulat volt, SUPER autok, SUPER pilotak, SUPER palya, egyszoval minden SUPER volt ! Nem volt senkinel semi rosz indulat, semi vita, semi vaganykodas. Egyszeruen mintha mindenki ugyan aban a csapatban vet volna reszt a versenyen. Meg olyan emberek is akiket meg adig sose lattam kerdeztek ha tudnak e segiteni valamiben hogy tudjam be fejezni a versenyt. Ez nagyon jol eset ! Hat egyszeruen le dobbentem milyen hangulat van egy ilyen versenyen. Csak anyit tudok mondani hogy le a kalapal a szervezok elot (FRT), vesenyzok elot meg a nezok elot is ! Akiknek kemeny autojuk volt nem hordtak fent az orukat, nem neztek le a tobieket. A nezok nem komentaltak a palya szelerol mintha az autopiacon lenenek meg akor sem ha motorosok voltak (ezt is bizonyos cellal irtam). Senki sem komentalta senkinek a vezetesi stilusat, az autojat, hanem csak tiszta pozitiv hoza allast eszleltem akar hova fordultam. Csak jo dolgokat tudok mondani es meselni erol a versenyrol. Nagyon jol ereztem magam es alig varom a Iuniusi etapot
P.S. remelem hamarosan fel kerulnek a topikomra a cuccok amik bekerulnek az uj motorba
attilaboot Admin
Nagyon sajnálom az autót de mint ahogy írtad is ez várható volt! (ugy is készül az új moci) Ha van kis időd akár holnap is mesélni egy KV-nál, jó lenne, kíváncsi vagyok a részletekre! Amúgy köszi a kis élménybeszámolót!
P.S: Esetleg képek vagy bármi?
attilaboot Admin