Te aki az utcákon száguldasz, Szenteltessék meg a Hondákat. Jöjjön el a te CBR-ed!. Történjen meg a szabályzásod, Sor4 és V2-ként is. A mindennapi gyorsulást add meg nekünk ma. És bocsáss meg nekünk a Büntetőcédulákért. Ahogy mi is megbocsátunk a KRESZ- nek. Vezess minket Japánba. Szabadíts meg a többi vetélytárstól, Mert tiéd a sebesség, A lóerő és a fölény, Mindörökké, Á-MEN!......HoNdA
wasted 600HP
Hozzászólások száma : 988 Age : 39 Város : SM Autóm : Oútóú Registration date : 2007. Dec. 28.
Szep auto! Kar a sok kricc-kracc-er...na meg azok a kinai-japan-koreai karakterek...
Dejo hogy ez a velemenyed, mar azt hittem csak en lattom igy. Teljesen igazad van, plusz a lampan az az otromba "Batmanes" maszk, a kipufogo koruli elgolgozasrol nem is beszelve.
jasontaylor 600HP
Hozzászólások száma : 728 Age : 35 Város : Szatmarnemeti Rólam : Japan cars maniac Autóm : Honda Civic Registration date : 2007. Dec. 25.
Volt biza a tuning show egy en.. es en jol meg neztem mivel bele voltam bolondulva ezekbe a lancer ekbe.. Nah hat sajna ocsmany egy munka van rajta es eleg gyenge minosegu is.. amugy jol nezne ki igenyesebben meg oldva nem sajat gyari felnikkel es nem ezzel a cik cak al az oldalan.. mintha nem lenne be felyezve a tuning rajta .. nekem tetszik az a batman os valami a fenyszoron :lol!:
wasted 600HP
Hozzászólások száma : 988 Age : 39 Város : SM Autóm : Oútóú Registration date : 2007. Dec. 28.
Bemutatta a Suzuki az új Swift Sportot Genfben, az autó egyelőre S-Concept néven fut. Még idén bemutatják a szériaváltozatot is, ám a külsőt illetően sok újításra már nem lehet számítani. Rikító citromsárgára fényezték a koncepciót, amely egyedi lökhárítókat, küszöbtoldatokat, diffúzort, lyuggatott féktárcsákat és nagy hátsó szárnyat kapott. A szélesített kerékjárati ívek alatti sokküllős felnik 18 colosak Több: http://www.origo.hu/auto/20110301-genfi-autoszalon-suzuki-swift-sport.html
attilaboot Admin
Hozzászólások száma : 2416 Age : 51 Város : Szatmárnémeti Autóm : Toyota Celica '80, Honda Civic. Registration date : 2007. Dec. 23.
Hát erre nem mernék mérget venni hogy a japán autokat lehet a legjobban tuningolni azert 1140 kis paci nagyon sok más német autoban is van,és nem hinném hogy létezik még egy olyan fajta auto amiben bármilyen motrot be tudol épitteni a 4 hengerestöl a v12 ig itt van kettö hirtelen azert nem semi egy kis M3 BMW böl kicsikarni 14422 pacit
SM-91-JDM 280HP
Hozzászólások száma : 319 Age : 48 Város : SATUMARE Autóm : 91' HONDA CRX Registration date : 2009. Feb. 08.
Tárgy: Re: * JAPAN Cars Szer. Okt. 12, 2011 12:42 am